Kiitos äänestäjille! Tulin valituksi aluevaltuustoon

Aluevaalit pidettiin ja omalta osaltani ne menivät hyvin. Tulin valituksi aluevaltuustoon! Kiitos kaikille äänestäjilleni! Henkilökohtaiset 808 ääntä ovat mielestäni hyvä suoritus etenkin kun suurempi kampanjointi oli hankalaa enkä käyttänyt paljon rahaa lehti-ilmoituksiin. Kiitos myös kaikille kanssaehdokkailleni vasemmistoliiton listalla sekä kaikille niille meidän aktiiveille, jotka tekivät äärimmäisen tärkeää taustatyötä. Tämäkin tulos tehtiin jälleen yhdessä.

Kampanjoimassa Hervannassa päivää ennen varsinaista vaalipäivää. Oikealla puolellani Aapo Niemi vasemmistoliiton listalta ja vasemmalla Ilkka Hjerppe Orivedeltä SDP:n listalta.

Vasemmistoliitolla meni laajemminkin hyvin. Pirkanmaalla saimme yhdeksän valtuutettua ja olemme neljänneksi suurin ryhmä. Perussuomalaisille hävisimme noin prosentilla, mikä ei ole paljon. Tämä antaa hyvät lähtökohdat vaikuttaa hyvinvointialueen toimintaan. Koko maassakin vasemmistoliitto pärjäsi hyvin, kannatus oli aiempaa parempi vaikka kaksinumeroiseen kannatuslukemaan ei vieläkään päästy.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei jaeta eteenpäin. Täytä puuttuvat kentät *