Kiitos äänestäjille! Vasemmistoliiton kannatus nousi.

Kiitos kaikille 771 minua äänestäneelle tamperelaiselle! Oma tulokseni oli todella hyvä ja tästä mukava jatkaa eteenpäin Tampereen asioihin vaikuttamista.

Vasemmistoliiton tulos vaaleissa oli muutenkin hyvä sekä koko maassa että Tampereella. Tampereella saimme 1855 ääntä enemmän kuin viime vaaleissa. Kannatus kasvoi 0,6 {c844703a6b68e588be9292e3f75c4b1e3e1b0d1c079db7d65a8885ffea654356}. Hieman harmittavasti lisäpaikka jäi 219 äänen päähän mutta suunta on kuitenkin oikea. Valtuustoryhmäämme tuli kolme uutta valtuutettua joista kaksi oli ehdolla vaaleissa ensimmäistä kertaa. Tämä kertoo, että puolueella on tulevaisuutta ja olemme jatkossakin aktiivisesti mukana vaikuttamassa Tampereen tulevaisuuteen. Vasemmistoliitto saavutti koko maassa vaalivoiton mikä kertoo, että luottamus meihin ja tarjoamiimme vaihtoehtoihin on kasvamassa.

Oma tulokseni 771 ääntä on suurin kuntavaaleissa saamani äänimäärä. Viime kuntavaaleissa sain 489 ääntä joten kasvua äänimäärässä tuli merkittävästi. Olen tästä hyvin iloinen. Äänimääräni kasvoi apulaispormestarina toimittuani ja vaikka en aina ole voinut tehdä pelkästään helppoja ja mieleisiäni ratkaisuja eivätkä kaikki tavoitteet ole tulleet saavutettua. Henkilökohtainen tulokseni ja puolueen tulos kertovat mielestäni siitä, että Vasemmistoliittokin voi olla mukana laajapohjaisessa yhteistyössä muiden puolueiden kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei jaeta eteenpäin. Täytä puuttuvat kentät *