Kiitos!

Suuri kiitos kaikille äänestäjilleni ja tukijoilleni! Sain 489 ääntä ja olen henkilökohtaiseen tulokseeni varsin tyytyväinen. Vasemmistoliiton vaalikampanjaa oli mukava tehdä ja tunnelma oli hyvä.

Puolueen tulos ei kuitenkaan ilonaihetta tarjoa. Menetimme yhden paikan. Lohdullista on kuitenkin se, että tälläkin tuloksella saamme edelleen yhden paikan kaupunginhallitukseen ja kaikkiin lautakuntiin. Huonompaakin tulosta meille ennustettiin vaikka torjuntavoittopuheisiin en itse halua ryhtyä. Vaaleihin lähdettiin kuitenkin vaikeasta tilanteesta. Ryhmän kahdeksasta valtuutetusta puolet ei asettunut enää ehdolle. Heistä kaikki olivat olleet pitkään toiminnassa mukana ja Marjatta Stenius-Kaukonen oli ollut edellisten vaalien ääniharava.

Hienoa on kuitenkin se, että meillä on nyt valtuustoryhmä jossa on kokeneita valtuutettuja ja nuoria uusia valtuutettuja. Uskonkin, että meillä on nyt mahdollisuus tehdä aktiivista politiikkaa joka mahdollistaa vaikuttamisen Tampereen asioihin ja puolueen kannatuksen kasvun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei jaeta eteenpäin. Täytä puuttuvat kentät *