Tammelakeskuksen tulevaisuudesta päätetään lopullisesti syksyllä

Aamulehti uutisoi, että Tammelakeskuksen palvelukeskus ollaan siirtämässä Pohjolan kadulle. Uutistointi pitää paikkansa vain osittan. Tammelakeskuksen siirto käsitellään vielä syksyllä ikäihmisten palveluiden lautakunnassa.

Pohjolan kadulle rakennetaan asumista vanhuksille niin että samaan kortteliin tulee sekä ikääntyneille suunnattua vuokra-asumista että tehostettua palveluasumista niille jotka eivät enää kotona pärjää. Erityisesti tehostetun palveluasumisen lisääminen on tärkeää jotta saadaan paikkoja niille jotka eivät enää voi kotona olla. Tähän kaikkeen liittyy se, että korteeliin tarvitaan palveluja uusia asukkaita varten. Kun kortteliin kerran tulee palveluita on hankkeen ajatuksena ollut että samalla sinne voisi siirtää muitakin palveluita kuten Tammelan palvelukeskuksen.
Lautakunta on nyt päättänyt, että hanketta jatketaan tämän suunnitelman mukaisesti. Päätös oli yksimielinen. Päätös ei ole kuitenkaan lopullinen. Asia tulee vielä lautakuntaan syksyllä, todennäköisesti syyskuussa jolloin tilannetta voidaan harkita uudelleen. Ja tullaankin harkitsemaan koska minä haluan, että siirron järkevyys selvitellään uudelleen.
Kesän aikana on tullut esille monia seikkoja jotka puoltavat Tammelakeskuksen säilyttämistä nykyisellä paikalla.

Totuus on kuitenkin se, että lopullista päätöstä Tammelakeskuksen siirrosta ei ole tehty. Tätä tosiseikkaa Aamulehti ei halunnut jutussa tuoda esiin koska silloin ei olisi asiasta saatu aikaiseksi samanlaista kohua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei jaeta eteenpäin. Täytä puuttuvat kentät *