Vastauksia Takahuhdin asukasillan kysymyksiin

Takahuhdin koululla pidettiin 4.4.2013 asukasilta. Paikalla oli paljon väkeä ja keskustelu oli vilkasta. Liikenteeseen ja rakentamiseen liittyvistä asioista puhuttiin paljon ja Rantaväylän tunnelistakin päästiin taas puhumaan. Monet puheenvuoroista käsittelivät myös omia vastuualueitani. Lupasin selvittää vastauksia kahteen kysymykseen. Näistä ensimmäinen koski Jankassa sijaitsevan hoivakoti Elämänpuun ja sen pihan toisella puolella olevien senioritalojen yhteistyön puutetta. Toinen kysymys koski Kämmeniemen laboratoriopalveluita ja sitä koska niiden ongelmat korjataan.

Senioritalojen ja Elämänpuun hoivakodin yhteistyön puute johtuu siitä, että toistaiseksi ei ole olemassa henkilöstöä toteuttamaan yhteistyötä. Elämänpuun hoivakotia ylläpitää Mainio vire niminen yritys eikä hoivakodin palveluihin ainakaan toistaiseksi kuulu yhteistyö hoivakodin ulkopuolelle. Tällainen yhteistyö ei ole mahdotonta mutta se vaatisi lisäresursointia kaupungilta eli rahan lisäämistä.

Kämmeniemessä käy laboratoriohoitaja kerran viikossa. Laboratoriohoitajalle ei ole ajanvarausta ja usein aula onkin täynnä asiakkaita. Tilanteen korjaaminen on ongelmallista koska Kämmeniemessä tilat ovat pienet ja samoissa tiloissa laboratoriohoitajan kanssa toimii muun muassa aikuisneuvola. Toisen hoitajan saaminen tiloihin vaatisi uuden huoneen rakentamista tai tilojen muuta muuttamista. Ongelma ei siis korjaannu ainakaan ihan lähitulevaisuudessa. Pidän kuitenkin asian mielessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei jaeta eteenpäin. Täytä puuttuvat kentät *